Hva føler du vi mangler i Norge?

 1. Burde innebefattes i egenandelgrensa/frikort som alle andre helseutgifter. Det er faktisk en skam at folk trekker tenner fordi de ikke har råd til å reparere.

 2. Bästa med att vara folkbokförd i Sverige och jobba i Norge: man betalar norsk arbetsgivaravgift men måste, pga folkbokföringen, använda svensk sjukvård. Vilket betyder att man får tandvårdsbidrag!

 3. Ser du helst at dette finansieres av enda mer skatt, eller skal vi omfordele skattene som allerede blir dratt inn? Genuint interessert.

 4. Et område eller hus der ungdommer kan møte og lære, og enda ha det artig med god stemning. Feks, mekking på bil, fisking, utforsking av bunkere og andre sosiale aktiviteter. Bedre utvalg og introduksjon til forskjellige yrker For å forhindre at nå dags ungdommer tar feile valg og ender opp i feile miljø eller at man ikke vet hva man ønsker å utdanne seg som.

 5. This so much.. Har tenkt mye på å prøve å starte noe selv, men mye kapital og støtte trengs.

 6. Det finnes flere tilbud som er drevet på frivillig basis. Men tror desverre behovet er større en det er frivillige til å dekke.

 7. De har den salte på noen butikker. Fant de på Coop obs i går, men bamse potetgull med paprika smak er ikke å få tak i nei :/

 8. Er ikke så lenge før boomerne begynner å dø. Da blir det et hakk bedre . Når Gen X dør blir det enda et hakk bedre og når millenniums gen blir gamle da begynner det nok å bli en del forandringer på ting.

 9. 2 ekstra måneder med stabilt bra sommervær. Digger vinteren men september og april er ganske waste, sånn værmessig. Så la oss si høstmånedenene er oktober og november, skikkelig digg vinter desember-mars, vår i april og sommer er mai-september. Da hadde været vært nokså nærme perfekt.

 10. Begge de store iskrem produsentene (diplom og Hennig) har en portal for hva de gir ut, ønsker om hva de gir ut og hva de ønsker å gi ut. Jeg og noen venner blei med på testingen av tung sjokolade når vi foreslå den, og brownie, mørk sjokolade, flytende sjokolade i sjokolade is ble ekkelt skal jeg si. Pistasj is er en is som blir holdt i live av ønsker fra folket. Bare skyt cherry der å få med deg noen som er enig så kan det bli en ting i Norge også.

 11. Større fokus på forskning og utvikling som kunne resultere i nye arbeidsplasser i landet. Thorium reaktor forsking for strøm og medisin formål.

 12. I moved to Norway last year and I just realized how cheap electricity is here compared to Belgium, where electricity is >300kr/MWh all the time.

 13. Veier som faktisk er breie nok til å møte andre på, helst uten telehiv og hull, sånn at man slipper å bytte plass på indre organer etter en liten kjøretur på butikken

 14. Coca Cola Vanilla og skikkelig sitron is på boks, slik som den dream sitron isen som var for noen år tilbake.

 15. Bedre rus politikk. Vi trenger flere unge mennesker i politikken, mange av di gamle politikerene er vokst opp på propaganda og misinformasjon når det gjelder rus.

 16. Dette er noe komplisert, men i Norge så har ikke Norge basert matbutikker slitet å komme igang på grunn av mange grunner.

 17. Rusreform, Døgnåpne butikker og alkoholsalg (på Vinmonopolet) atomkraft, bedre lønn til lærere og sykepleiere, færre heltidspolitikere

 18. Et faktisk arbeider parti. Som jobber for middelklassen og nedover. Som gir oss vanlige mennesker like muligheter som de unga som er født inn i rikdom.

 19. Rusreform. Piss lei av at alkohol er eneste lovelige valg. Atomkraft, tannlege ( noe jeg trenger men ikke har råd til) jekke ned på godene det er politikere får. Restrukturere nav og systemene til å bli mer effektive. Fedme må tas et tak i også, må være lettere og få hjelp.

 20. -Underholdning på barer og pubber (wet T-shirt party, beer stock exchange, etc. Trenger å gjøre noe annet enn bare å drikke til man blir kasta ut) -Yucca (den beste rotgrønnsaken som enda ikke har kommet til Norge. Den bakes i ovnen og har en unik smak) -Rovdyr i villmarken (går lei av at vi alltid går ute med easy mode i skog og fjell) -Tacobell -Interesse for E-sport (vi er lengst bak i Europa på dette. Fordommer holder det vekk.) -4 dagers arbeidsuke

 21. Rusreform, legalisert cannabis og prostitusjon pluss lett tilgjengelige rusanalyser for å sjekke hvilke stoffer man faktisk tar.

 22. M8 du må få oss in i EU for at dette skal skje sånn som ting er i dag, og da må du også ønsker at norske bønder skal legge ned. Bonde folket og matvare selskaper kommer ikke til å la dette skje uten om hvis det er en liten del av noe for stort til at de kan påvirke.

 23. Du kan spørre NorgesGruppen butikker om hva en du ønsker som en test vare i din lokale matbutikk som et uttak fra standard sortemanget.

 24. Enklere behandling og bedre støtte for transfolk så vi kan få ned den deprimerende statistikken når det gjelder livskvaliteten deres i landet vårt. Skamfullt at 30% har hatt det vanskelig nok til å forsøke selvmord, i et land som pryder seg så mye på progressivisme og velferd.

 25. Konservativ portvokter er vel modellen til Rikshospitalet i dag. Du må være klart binært trans og møte hva enn bilde av målkjønnet de har for å få diagnose og hjelp.

 26. Spør en NorgesGruppen butikk (kiwi meny spar) om de kan legge til det utenfor standard sortemanget, de pleier å prøve det ut, og hvis det blir kjøpt så er det der til det ikke blir kjøpt lenger

 27. Nordnorgebanen, billigere alkohol, billigere strøm, tillatt med flere typer kniver (balisong osv), billigere drivstoff, atomkraft, mer desentralisering, gratis tannlegepleie, og en skikkelig rusreform

 28. Utvalg i butikker og av butikker generelt som ikke er de samme få merkene som eier alt. Bedre filmbransje, kjæresten min prøver å lære Norsk og det er så vanskelig å finne noe bra som vi faktisk vil like å se sammen. Kinoer som faktisk har et utvalg og også viser eldre filmer og som ikke koster så latterlig mye. Å ha råd til å dra til tannlegen, og at det ikke skal være så vanskelig å få time hos psykolog.

 29. Offentlig bad / badstue, karaoke, pc rom, gode kafeer, rimelig kollektivtransport, billiardrom, bedre utvalg av kunst og utstillinger generelt

 30. Skulle ønske det var litt bedre tilgang på nisjeprodukter, og flere internasjonale varer i dagligvarebutikkene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Author: admin